dinsdag 7 juli 2009

Poepdag

- drie poepluiers (katoen, dus ook lekker uitspoelen)

- 2 volgepoepte onderbroekjes

- 1 diarreeflats op het speelkleed en half over een lading duplo heen

- 0 poep in de WC

Ik benoem vandaag officieel tot POEPdag!

ps. weet iemand of ik zo'n speelkleed/tapijt met van die straten en huizen gewoon in bad kan kieperen?

1 opmerking:

mirella zei

Tuurlijk is toch kunststof, kun je lekker even boenen en er weer een fris luchtje aan geven. Ken ook van die dagen. Eerst de jongste die in zijn luier grijpt en de poep op de muur smeert, vervolgens de oudste die poept in bad en tot slot een kat die (heeft hij echt nog nooit gedaan) besloten heeft op ons bed te poepen. En ik maar wassen. Ik ruim de poep (kan mijn vriend niet tegen) en mijn vriend doet de kots (kan ik niet tegen. succes met de poep, Groetjes Mirella (ben op je log gekomen via wollabies)