maandag 27 juli 2009

FO: uilenvestje


Eindelijk weer eens een Finished Object op de foto gezet. Het is eigenlijk nog niet helemaal af (de rits zit te strak, waardoor de voorkant langer is gerekt dan de achterkant), maar het oogt wel lekker. Foto met model zit er niet in, want zoals met alles wat ik voor hem maak (waarom ik het blijf proberen is mij ook een raadsel, zucht) hij wil het niet aan!

4 opmerkingen:

lottebees zei

Die van mij weigert dingen aan te trekken die ik maak. Daarom ben ik er maar mee opgehouden.
Daarentegen mag oma echt alles maken en dat draagt meneer heel graag.

heleen zei

wat een super vest! Bij Mathilde duurt het altijd even voor ze iets aan wil. Aan doen bij een nichtje of vriendinnetje helpt vaak. Wil ze het zelf opeens aan!

Bedankt voor je leuke reactie op mijn recycled vintage bib. Gaaf dat ze het geplaatst hebben op Whip up!

groetjes

Maia zei

Mooi vestje! Heb je een bestaand patroon gebruikt?
Misschien wil Amelie het wel over een paar jaar ;-)

vermiljoen zei

oh, dat uiltje ken ik, die hebben een patroon met van die papierenmannetjes, die wil ik dolgraag maken, die uiltjes waren me een satpje te ver, moedig van jou, zo'n draai breien!