donderdag 9 juli 2009

Marktplaats rules


Wederom zeer goed geslaagd op marktplaats
Deze keer voor 2 houten kinderstoelen. Amelie zat nog steeds in de plasticen IKEA stoel die zo moeilijk schoon te maken is en Simon op een houten kruk. Het was echter steeds gedraai en gedoe om hem op die kruk te laten zitten. En toen zag ik deze stoelen! Voor een prikkie waren ze van ons.
Als ik iets nodig heb zoek ik het op marktplaats met een straal van 5 kilometer rondom onze postcode. Soms duurt het even maar meestal vind ik het. En ik gebruik altijd liever iets wat al gebruikt is en wat nog voor een goede tweede of derde of misschien wel vierde ronde mee kan. En dan kijk je rond in je woonkamer en dan realiseer je je dat het meeste eigenlijk niet nieuw het huis binnen is gekomen. Ben ik de enige die een kick krijgt van zulke dingen? Ik word echt blij als ik voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikt artikel nog kan gebruiken.

2 opmerkingen:

lottebees zei

Ik hou ook echt van marktplaats en rommelmarkten en 2ehands winkels.
Als je vind wat je zoek voor vaak echt 10 keer minder dan wat het nieuw kost. Ik vind het geweldig.
Daarbij bespaart het zoveel geld en gelijk ook goed voor het milieu

Koekepeertje zei

Neen hoor, ik ben ook helemaal weg van 2ehandsspullen die er nog goed uitzien én die je een hoop geld besparen.