zondag 26 juli 2009

Goed gestolen en erg belangrijk!

Okay, dus te snel gestolen en doorgespeeld. Blijkt dat de link naar de petitie naar een petitie gaat die wel over ongeveer hetzelfde gaat maar dus niet over deze codex. Daarom heb ik de post even verwijderd totdat ik de link heb gevonden die wel naar de juiste petitie leidt. De post staat nog wel bij "Wat nu weer roos"

Excuses voor de miscommunicatie!

6 opmerkingen:

Roos zei

Steel het zo vaak als je wilt ;-)
Goed dat je het ook op je blog zet, hoe meer mensen er van af weten hoe beter!!

Bianca zei

hoi wendy,
dit bericht is afkomstig van iemand die mensen bang willen maken, er is geen petitie (ja van de schrijver zelf) en nee er gaan geen biologische voedsel verboden worden, dit is gelkkig onzin, maar helaas maakt de schrijver van het bericht wel een hoop mensen bang om zelf aandacht te krijgen, op http://www.nujij.nl/?tags=codex%20alimentarius vind je meer info erover.
ik heb het ook nog nagevraagd bij mijn oom(die werkt bij de overheid) en ze willen juist mensen zelf weer kennis laten maken door zelf verbouwen(in de toekomst)en biologisch te promoten ook door die producten betaalbaarder te gaan maken, is allemaal langebaan denkwerk, maar de verkondiger van het bericht zaait alleen onrust en dat is niet nodig. dit wou ik je alleen even laten weten.

Groetjes Bianca

LIEF monster zei

Hoi Bianca,

Dank je wel voor je geruststelling. Ik heb het niet geplaatst omdat ik bang ben dat alles bestraald gaat worden en dat er niks meer mag. Ik heb het geplaatst omdat ik graag wil dat mensen erover na gaan denken dat niet alles gereguleerd en gecontroleerd moet worden. Er zijn teveel tegenstrijdige verhalen over die codex en welke dan ook waar zijn, joost mag het weten.

Bianca zei

das waar, maar ben wel blij dat het iig niet door gaat maar mensen moet idd wel nadenken over wat er in hun eten zit en wat er mee gebeurd, dat is ook de reden waarom ik hier lekker een eigen moestuin heb en van eigen grond eet....gisteren gebarbeqeud bij mijn schoonouders en mijn schoonusje die geen sla lust heeft het meeste op van mijn sla...dus ja het is echt wel beter zo van het land en onbespoten, en mijn slaatjes staan er echt keurig bij. ook zonder bespuiting:)

Groetjes Bianca

LIEF monster zei

Hey Bianca,

Ik ben dan ook errug jaloers op je tuintje! Dat gaat mij niet lukken hier op 2 hoog met een klein balkon.

Groetjes Wendy

Bianca zei

hey zet gewoon een paar grote potten neer, een paprika plantje, een meloen peerplant en zo nog wat leuke groenteplantjes en je hebt groenten van eien huis, ik heb hier op zolder onder het dakraam een hoop bakken staan, met aardbei, meloen, wortel pluksla, gele snijbiet en nog wat spul, kun je ook leuk in die balkonhangbakken doen:)(grote planten natuurlijk niet in balkonhangbakken:) maar die klimmen wel mooi langs je balkonmuurtje, en zo kun je nog best veel, wij hebben dat staan ipv gewone planten en bloemen:) sommige zijn erg sierlijk in potjes.


Groetjes Bianca