maandag 6 september 2010

Huisvrouw

Ehm..... ik moet wat bekennen. Ik ga doen wat ik stiekem altijd voor not done heb gevonden voor mezelf. Ik ga namelijk thuisblijfmoeder worden, of met een ouderwetse benaming: huisvrouw. Vanaf november is het kinderdagverblijf opgezegd en zijn de kids dus thuis. S imon gaat dan nog wel twee ochtenden per week naar de peuterspeelzaal, maar verder is het even rust hier in huis. Alhoewel het natuurlijk de vraag wordt of je wel van rust kunt spreken met een rasechter peuter en een bijna-kleuter in huis.

Vanaf januari gaat S imon naar de kleuterschool en Amelie 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal. De ochtenduurtjes die dan vrij komen zijn voor mezelf. Het wordt namelijk tijd dat ik mezelf eens even onder handen gaan nemen, even weer een doel in mijn leven hebben. Maar daar volgt later meer over. Nu eerst nog maar eens even een paar uurtjes aan de slag en dan de kids ophalen van het KDV, nu nog wel.....

4 opmerkingen:

Nicole zei

Heel veel succes gewenst!

OrangeFarmhouse / www.moodkids.nl zei

ben al een tijdje thuisblijfmoeder/huisvour/achgeefheteennaam en heb er na mijn ondernemerschap totaal geen spijt van gehad. Twee uitersten dat wel. succes! en geniet!

Roos zei

Kom hier zomaar terecht, ook een thuisblijfmoeder (en ondernemer "op pauze") uit Amsterdam. Ik kan het je volmondig aanraden ;-)

Sigrid zei

Ik ben sinds en jaar thuisblijfmoeder en dat was voor mij, en ons gezin, een hele goede keuze. Ik hoop dat dat voor jou ook zo zal zijn.
Kan jouw dochter 4 ochtenden naar de psz? Wat een luxe. Hier mogen ze 2 ochtenden en vanaf hun derde 3 ochtenden.