maandag 13 september 2010

Bijna jarig.....


Ik wordt alweer 32 deze maand. Voel me oud en jong tegelijk. Jong omdat ik me eigenlijk niet veel ouder voel dan 10 jaar geleden, althans op de momenten dat ik zonder kids ben. Oud omdat ik me nog kan herinneren dat ik vroeger op de havo walgend stond te kijken hoe mijn vriendinnetje stond te zoenen ("bekken" of "tongen" noemden we dat toen nog) met een jongeman van bleek later 30. Maanden is ze er nog mee gepest dat ze zoende met bejaarden, wat vonden we dat vreselijk oud.


Vorige week kwam er een kaart voor bijna-kleuter van zijn nieuwe juffen. Vanaf januari gaat hij alweer naar school en val ik dus in de categorie moeder met schoolgaande kinderen.
Aan de andere kant was ik vorige week bij de opticien en die vond het onzinnig om een bril aan te meten want ik had nog zulke goede ogen. En na goed zoeken is er ook maar 1 grijze haar die halsstarrig terugkomt en dan rechtop mijn hoofd gaat staan.

4 opmerkingen:

inge zei

Donderdag word ik ook 32. Maar oud voel ik me nog niet hoor ;o)

gnaptor zei

nee dat begint met 36, dan ga je ineens naar de 40.....
tabitha, net 36....

lottebees zei

Ik val ook onder de categorie moeder met schoolgaande kinderen. Alleen zit ik nog (net) aan de goede kant van de 20. Het zegt lekker niks.
Leeftijd is maar een getal en met getallen kan je goochelen zegt mn oma altijd.

Veterinaire Agenda - Hiskia zei

van harte alvast!