maandag 29 juni 2009

Twee leuke weekenden

Vorig weekend was Thomas de Stoomlocomotief in het spoorwegmuseum in Utrecht. En laat Simon nou een hele grote Thomas fan zijn. Dus heb ik manlief even geprikkeld om samen met Simon met de trein naar Thomas te gaan. Hij vond het helemaal fantastisch. De grote Thomas was leuk, maar nog leuker was het giga kleed met een giga berg rails en treinen. En wat gebeurd erdan als je helemaal uitgeput in de bus en trein terug naar huis zit, juist dan val je in slaap en slaap je helemaal door de beloofde frietjes heen!

Afgelopen weekend hebben we eigenlijk alleen maar in het park en de speeltuin gezeten. Amelie is naast een zandbakmonster ook een kusjesmonster, Als ze te ver weg zit dan geeft ze je een vliegkus maar als het op kruipafstand is dan komt ze je een kus geven, het liefst eentje met veel snottebellen en zand!
Op naar het volgende weekend, Deventer op Stelten!

1 opmerking:

vlijtig zei

Lieve Wendy, wat een prachtig pakketje heb ik vandaag van je ontvangen! Net als jij had ik een 'o ja, daar had ik me ook nog ooit voor ingeschreven'-reactie. Heel leuk zo'n pakketje in de brievenbus op de drukke hectische maandag. Ik vind het etui supermooi. Vooral dat doorgestikte geeft een gaaf effect (wat heb er trouwens tussen gedaan?). Alle extra's zijn ook leuk. Morgen mogen de dames even aan het stickeren, om ze 's middags uit de brandende zon te krijgen. Dank wel voor alle moeite, aandacht en mooie spulletjes. Ik zal ze snel mogelijk een berichtje op mijn blog zetten. Ben benieuwd of ik drie gegadigden vind. Groetjes, Kristel