dinsdag 30 juni 2009

Pay it Forward

Alweer een hele tijd geleden had Kristel van Vlijtig zich aangemeld om mijn PIF maatje te worden. Dus van de week ben ik eindelijk gaan zitten om eens een mooi pakketje voor haar te maken. Een gequilte verstevigde etui met daarin een fat quarter knopenstof met mooie spelden en knoopjes LIEF applicatieletters en Simon heeft er van allerlei kleine dingetjes ingestopt voor haar dochters. Wat is het toch leuk om voor andere mensen iets leuks te maken! De blog van VLIJTIG is sowieso heel erg leuk om te bekijken want ze maakt hele leuke stempels!

Als er trouwens nog mensen zijn die mee willen doen met Pay It Forward. Ik zoek nog twee maatjes. Het is de bedoeling dat je binnen een jaar na ontvangst van jouw pakket drie pakketten verstuurd aan je eigen PIF maatjes. Dus als je mee wilt PIFfen dan hoor ik dat graag van je!

Groetjes Wendy

7 opmerkingen:

FiloSophietje zei

Hoi Wendy,
mag ik alvast een plaatsje reserveren voor m'n maatje Petra? Ze zit op het werk en ik weet niet wanneer ze nog tijd heeft om te reageren.

petra zei

Hier ben ik!
Wendy, mag ik me opgeven als PIF maatje?

Petra
www.minini.be

LIEF monster zei

Hoi Petra,

Ik heb je toegevoegd hoor! Nog 1 plekje te gaan.

Mail je me even je adresgegevens!

Groetjes Wendy

Mamasha zei

Hellookes,

Ik wil graag meedoen!

groetjes,
Mamasha

vlijtig zei

Hee Wendy, ik had de letters nog niet samengevoegd tot een woord. Ik zie hier pas dat je er 'lief' mee kunt maken. Nogmaals bedankt voor het prachtige cadeau!

Koekepeertje zei

en ik ben vast te laat om pif-maatje te worden... :)

LIEF monster zei

Eigenlijk wel, maar misschien......