dinsdag 23 juni 2009

Het vervolg van de vlopswap

Een paar weken geleden was daar de envelopswap, ik kreeg een heerlijk pakket en daar zat ondermeer allemaal lontwol in. Omdat ik eindelijk een crappy tweedehands spinnewiel heb gekocht ben ik aan het kaarden geslagen want dan spint het wat lekkerder. De donkerpaarse wol is de merino die zij met de nieuwjaarsswap voor me geverfd heeft, de groene is de BFL lont de lichtpaarse in een menging van alle kleurtjes merino lont die bij de vlopswap zaten. Ook zat er in mijn vlop een heel schattig gebreid roze hemdje. Maar aangezien de zomers in Nederland niet vaak zo warm zijn dat Amelie het aankon, heb ik het een beetje aangepast. Met een schattig meerminnen lapje van de Albert Cuyp heb ik er een tuniekje met een pofbroekje van gemaakt. Helemaal happy ben ik ermee.
Mijn swapmaatje was Bianca van Atelier BKH.
Daar kan je lezen en zien wat ik haar gestuurd heb.
Groetjes Wendy
ps. het is me eindelijk gelukt de foto's van camera te halen, vandaar alle posts achter elkaar. Nu alleen de verjaardags foto's nog.

Geen opmerkingen: