woensdag 25 februari 2009

Uilen en luiers

Eindelijk eens even wat foto's van het vestje voor Simon. Het is een raglanvestje met een uilenkabeltje erin gemaakt van ongetwijnde zelfgeverfde wol van Blij Bezuiden. Het breit zo lekker en ik ben zo blij met het verfresultaat. Het was de eerste keer dat ik met Ashford Dyes geverfd heb en ik vind het helemaal geweldig om te doen.


Ook even een foto van mijn luiers! :-) Ik vind het zo leuk om ze te maken en ze zitten Amelie ook goed. Sommige zijn wat dikker dan andere en ik ben nog aan het puzzelen om de beste combi van materialen te vinden, maar het hele van-wegwerp-naar-katoen-traject bevalt me prima!
Groetjes Wendy

2 opmerkingen:

Marjon zei

wow Wendy wat heb je prachtige luiers gemaakt!!!
Ze zien er echt schitternd uit.

LIEF monster zei

Dank je wel, ik ben er ook helemaal happy mee. Zo jammer dat ze door het vele wassen zo snel vaal worden. Heb de volgende set alweer geknipt. Werkt wel een beetje verslavend hoor.