donderdag 5 februari 2009

Snotverkouden verbouwen

Pfffff, ik ben weer onder de levenden. Ben ruim een week flink verkouden geweest, compleet met zo'n hoofd dat als je het iets kantelt je het gevoel krijgt dat het gaat ontploffen.

Maar goed, er is wel veel gebeurd:

- het washok is verbouwd
- grote wandkast geplaatst in de keuken
- plankjes in de badkamer
- kapstok in de gang
- planken in de woonkamer

Niet zelf gedaan hoor, maar wel onder mijn toeziend oog.

Ik ben bezig geweest met een stapeltje katoenen luiers voor Amelie naar het patroon van soz, een vestje opgezet voor Simon, de wol voor dat vestje zelf geverfd (voor eerst met Ashford Dyes). Een witte shetlandvacht gewassen en een deel ervan heel donker oranje rood geverfd. En natuurlijk bezig geweest met mijn magische bol.

En nu staat de grote verfpan op het fornuis met de wol voor die magische bol. Ben erg benieuwd of het wat gaat worden. Helaas kan ik daar nog geen foto's van laten zien want dan is het geen geheim meer ;-)

Ik ben ook nog getagged in de tussentijd maar daar later meer over. Nu eerst eens even mijn pan in duiken.

Groetjes Wendy

Geen opmerkingen: