maandag 9 januari 2012

2012 wordt een goed jaar

Een van mijn goede plannen voor 2012 is om hier vaker te posten. Eigenlijk wil ik elke dag een post plaatsen maar dat is wel heel erg hoog gegrepen, helemaal met de staat van mijn laptop :-)
We zullen zien hoe het uitwerkt!

Een van de andere plannen die ik heb en waar ik nu al heel hard mee aan het werk ben is het uitbreiden van het assortiment van LIEF monster zodat ik ook op markten enzo kan gaan staan. Met alleen poppen vul je geen kraam. Er komen dus een hoop leuke dingen aan, de woonkamertafel ligt al vol met geknipte stof. Ben aan het proberen hoe een assemblagelijn werkt voor het naaien.

En omdat we nog geen sneeuw hebben gehad dit jaar maar er wel vol spanning op zitten te wachten even een foto van twee jaar geleden. 

Liefs Wendy

Geen opmerkingen: