maandag 3 augustus 2009

Het Amsterdamse bijnabos

Afgelopen zaterdag begon lekker en verliep via *%&#(^&#)# naar een lekker einde. We hadden alles ingepakt om lekker naar het bos te gaan om stokken en beestjes te gaan zoeken. Maar toen we eindelijk bepakt en bezakt in de auto zaten werd er gebeld. Er was #*%(&*^%&(# ingebroken in ons kantoor in Noord. Dus ipv naar het bos gingen we naar kantoor.

Ik ging met de kids naar de kinderboerderij tegenover kantoor en manlief ging de schade bekijken. Die viel gelukkig mee. Op de kinderboerderij eindelijk eens angorageiten gezien, wat een schatjes. Ik zou ze zo mee naar huis willen nemen.

Vervolgens met manlief in de auto besloten dat we ons niet druk gaan maken over dingen waar we niks meer aan kunnen veranderen. En dat we dus gewoon lekker naar het bos gingen. Nou ja bos, het Amsterdamse bos is een bos met geasfalteerde fietspaden en borden en net als je ergens bent waar je bijna zou vergeten dat je in Amsterdam bent sjeest er een grote boeing oorverdovend over. We hebben gepoedeld in het kinderbad, gespeeld in de speeltuin, geklommen in bomen, steentjes in het water gegooid, geitjes geknuffeld op de geitenboerderij en veel gelopen. Uiteindelijk moe, rozig voldaan thuis lekker gegeten. Fijn zo'n dag en fijne realisatie dat iets akeligs kan gebeuren maar dat ik zelf kan bepalen in hoeverre ik er wat mee doe.


Groetjes Wendy

Geen opmerkingen: