zaterdag 17 januari 2009

Pay It Forward

Mijn eerste dag als blogger. En gelijk maar een leuk verhaal.

Gister kwam Hjalmar (= lieftallige echtgenoot) terug van kantoor en hij had een pakje in zijn handen en liet voor het keukenraam zien dat het voor mij was. Nou ben ik helemaal gek van pakjes maar meestal verwacht ik ze al. Deze keer dus niet, tot dat ik de afzender zag. Maia had mij een pakje gestuurd! Oh ja, ik had me aangemeld voor Pay It Forward. Zodra hij binnen was rukte ik het pakje uit zijn handen en kroop lekker op de bank.

Wat zat er in:

- een zakje thee
- een reep witte chocola met vulling (jammie jammie)
- een katoenen luier met overbroekje voor Amelie
- een overbroekje voor Simon
- twee hele mooie steekmarkeerders die nog niet op de foto staan

Ik ben namelijk eindelijk overstag gegaan en aan het overstappen op katoenen luiers. Ben druk bezig met het zelfmaken maar hier werd ik helemaal blij van. En de luier voelt zo zacht, daar durf ik mijn lieffies billetjes wel aan toe te vertrouwen.

Ook zat er een kaart bij en daar schreef ze dat ik niet moest vergeten zelf ook door te piffen!

Nu ben ik dus op zoek naar 3 mensen die van mij een zelfgemaakt cadeautje willen ontvangen en die dat ook weer door willen doen voor elk 3 andere mensen.

Dus mocht je graag mee willen doen of iemand weten die wel mee wil doen laat het dan even weten!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee, jij ook een blog! Leuk! Mooi pakket heeft Maia gemaakt, zeg!

groetjes Greetje

Een famke zei

Leuke pagina heb je ervan gemaakt, en je bent zo te zien goed verwend!

Groetjes Christien

Olga zei

Ha! welkom in blogland, en mooie dingen heb je gekregen!

Monique zei

Leuk gedaan hoor, en heel veel succes met je Blog.

Je bent ook aardig verwent door Maya. Bovendien een leuk idee dat pay it forward.

Alice zei

Leuke PIF heb je gekregen, wat een verwennerij.

Mooie blog ook!

vlijtig zei

Ik wil ook piffen!