dinsdag 20 januari 2009

Onze nieuwe oppas

Vanmorgen om 10 uur ging de bel, en daar was ze dan. Onze nieuwe oppas kwam een dagje meedraaien in huis zodat de kleintjes aan haar kunnen wennen en ik haar het reilen en zeilen van ons huis kan laten zien.


Heel bijzonder vind ik want 16 jaar geleden deed haar moeder dit bij mij. Jarenlang heb ik op haar en haar broer en zusje gepast. Vele verjaardagen heb ik daar meegevierd en zelfs een oud en nieuw omdat het te glad was om mij terug naar huis te rijden.


Nu is ze dus 19 en woont bij ons in de buurt. En toen ik vroeg of ze af en toe een avondje of middagje bij ons op wou passen vond ze dat net zo'n leuk idee als ik dat vond. Simon kroop gelijk met een boek bij haar op schoot en Amelie schonk haar een grote grijns!


Nu geniet ik van een uurtje overdag met mijn laptop en een breiwerkje want Amelie ligt te slapen en Simon is met de nieuwe oppas de eendjes voeren. En ik, ik voel me ineens zo volwassen!

Even een foto van Simon met zijn door mijn moeder gemaakte beer! Ben zo trots op mijn sociale mannetje, hij en de oppas, liefde op het eerste gezicht!

Groetjes Wendy

1 opmerking:

Erna zei

leuk dat je ook blogt!! Het ziet er al heel gezellig uit hier! ik kom gauw weer een kijkje nemen!!