zondag 1 mei 2011

Fiets overboord


Gisteren een fantastische koninginnedag gehad. Een van de dingen die ik gescoord heb is een fantastische roze vlinder fiets met zijwieltjes en een roze helm met konijntjes.

Die moesten natuurlijk gelijk uitgeprobeerd worden vanmorgen om kwart over zeven. Dus wij naar buiten, peuter en kleuter op de fietsjes en naar de hockeyvelden want daar wonen geen mensen en kunnen we dus vroeg lawaai maken zonder mensen te storen.

Het fietsen ging heel goed, ik was net aan het kijken naar een nestje babyeendjes toen ik een gil hoorde. Peuter rolde drie meter verder met fiets en al de sloot in. Haar val werd gebroken door een bos brandnetels, haar gezicht kreeg de volle laag.

Nadat ik peuter en fiets uit de sloot had gevist en ik haar droge kleren had aangetrokken, wou ze gelijk weer op de fiets. En toen ik haar thuis onder de douche zette vroeg ze of we vanmiddag weer gingen. Prima, maar ik moet eerst van de schrik bekomen!

Geen opmerkingen: