maandag 1 februari 2010

Goed begin van de maand


Vanmorgen om kwart over acht lag al in de stoel bij mijn allerliefste tandarts. Echt een hele leuke man ookal heeft hij me weer eens vreselijk pijn gedaan. Met een verdoofde rechterkant van het puntje van mijn kin tot het puntje van mijn neus, liep ik vervolgens 10 minuten door de dikke vallende vlokken sneeuw naar huis. En ging vervolgens met de metro en de bus naar Noord voor een zakelijke afspraak. Onderwijl natuurlijk druk breiend aan mijn malabrigovest want het is niet voor niks FinallyFinishFebruary! Daarna weer terug met wederom de bus en de metro en kwam er bij mijn voordeur achter dat mijn sleutels ontbraken. Die lagen dus nog boven op tafel! Zucht ........ oh jee wat een drama
Nou moest ik toch zomaar van half twee in het begin van de middag tot half vijf aan het einde van de middag (jajaja, 3 volle uren) in de Coffee Company lekker warm in een comfortabele fauteuil zitten breien aan mijn vest want dat was het enige wat ik bij mij had. Ik heb dus ondanks een gevoelige mond een heerlijke middag gehad vergezeld door mijn favoriete podcasts en een aantal latte's en heerlijke brownies en de meest boterzachte wol waar ik ooit mee gebreid heb!
Ben benieuwd wat de rest van de maand mij gaat brengen!

Geen opmerkingen: