donderdag 28 mei 2009

Pinkerdepoppen

Zenuwachtig gevoel in mijn buik wat ik nog herken van vroeger als ik op schoolreisje ging. Alleen ga nu naar PinkPop. Voor het eerst 4 dagen en 3 nachten weg bij huis en haard, althans voor het eerst in mijn eentje, zonder man en kinderen. En manlief voor het eerst zolang alleen zonder vrouwlief die voor de kinders zorgt. Nou ja, hij is niet echt alleen. Mijn zus komt helpen en er zijn genoeg mensen in de buurt om bij te springen mocht hij het niet redden.

Ik heb er echt heel heel HEEL veel zin in. Wil even kijken of er nog een stukje van de Wendy die ik was voordat ik mama Wendy werd verstopt zit. Mijn vrienden zijn dolgelukkig dat ik mee ga, zij hebben als cadeautje voor mij het kaartje gekocht, omdat ik volgens hun even alleen Wendy moest zijn. Ik denk dat ze gelijk hebben.

Stiekem hoop ik dat ze me heel erg missen als ik weg ben. Dat die twee kleine lieverdjes het papa ook af en toe even moeilijk maken. Maar ik heb het vermoeden dat ik dinsdag thuis kom in een huis vervuld met chaos en troep en een scala aan verhalen van de dingen die ze met zijn allen beleefd hebben en dat ze blij zijn om me weer te zien maar ze zich toch eigenlijk ook wel heel erg goed gered hebben.

Ik vertrek morgen met de trein richting het Limburgse en meld me volgende week dinsdag wel weer met veel verhalen en misschien wel foto's!

Groetjes Wendy

1 opmerking:

Noni zei

*jaloerse zucht* De Killers spelen ook op Pinkpop, wat een mazzel... ^-^

Veel plezier en vergeet niet zo'n roze hoedje te kopen :P